Explore the community Forums Lectora Lectora Questions & Answers Background dissapears

Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)
  • Author
    Posts
  • #374018 Score: 0
    Profile photo of Karyn Peverill
    Karyn Peverill
    Member
    beginner
    intermediate
    picture perfect
    friend finder
    wise owl
    advanced
    curious george
    1 pt
    @kpeverill3403

    Hi there and help (AGAIN!)

     

    I have a glitch in something I’m doing, and I can’t for the life of me work out what’s happening. I’m sure it’s something that I’ve added in as an action, but ????

    I have a page that edits beautifully etc, but as soon as I preview I lose the formatting.

    I’ve checked the inheritance from chapter and that’s intact, but so far the only way I know to make it render correctly is to grab another page and copy across my content.

    I’ve attached screenshots of what it should look like, and how it renders. Just to know in which direction to trouble-shoot would be handy.

    kP

     

    #374054 Score: 0
    Profile photo of Tim K
    Tim K
    Member
    contributor
    beginner
    intermediate
    advanced
    friend finder
    junior moderator
    advocate
    wise owl
    curious george
    Group Member
    218 pts
    @timk

    Hi,

    this looks like a javascript error:

    Do you have any custom scripts on your page?

    Click “Publish to html” [F8]. By this you’ll start Lectoras internal error check. See if it contains any red errors. If yes, double-click on the line to find the action that causes it.

    #374214 Score: 0
    Profile photo of Karyn Peverill
    Karyn Peverill
    Member
    beginner
    intermediate
    picture perfect
    friend finder
    wise owl
    advanced
    curious george
    1 pt
    @kpeverill3403

    So no errors, just the blank background.

    But i’ve worked out it was a button that hid “maincontent”. Deleted the button, all OK.

    Recreated the button, all OK.

    Meh.

    kP

     

    #374221 Score: 0
    Profile photo of approg
    approg
    Member
    beginner
    intermediate
    curious george
    wise owl
    contributor
    friend finder
    picture perfect
    12 pts
    @approg

    When this happens to me its almost always a javascript error caused by an action icon not set up correctly.

    #374348 Score: 1
    Profile photo of Karyn Peverill
    Karyn Peverill
    Member
    beginner
    intermediate
    picture perfect
    friend finder
    wise owl
    advanced
    curious george
    1 pt
    @kpeverill3403

    Found it through trial and error, it was HideMainContent that did it. Which is weird, I couldn’t see anything there….

    Deleted it and recreated and no problems.

    thanks for all help

    kP

    This post has received 1 vote up.
Viewing 5 posts - 1 through 5 (of 5 total)

You must be logged in to reply to this topic.