Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #444412 Score: 0
    Profile photo of Stan Miller
    Stan Miller
    Member
    beginner
    intermediate
    LUC16 Attendee
    wise owl
    contributor
    curious george
    friend finder
    LUC17 Attendee
    39 pts
    @smiller7502

    Got a course we’ve had for some time, first published in Lectora 16 and active in our LMS for a couple years from Lectora 17. A few minor revisions to the course, made in the same version of Lectora, have caused the audio to stop working a few slides in when running on an iOS.

    Audio on the first two slides plays as expected, and the Next button lights up when the clips are done. Audio on the third slide does not play at all — but only on iOS. It’s fine on every other device we try.

    All the audio cuts in the course are MP3. All are set to auto start. The controller display is set to None for all of them.

    I tried republishing in L18.2.3; no change. I noticed that the first two slides had audio cuts with one-word filenames while the third had a longer filename with a space and a hyphen, so I replaced that cut with a one-word filename; no change. I don’t know what else to try.

    Anybody got a suggestion?

    #444417 Score: 0
    Profile photo of Bruce Parker
    Bruce Parker
    Member
    LUC16 Attendee
    verified member
    beginner
    intermediate
    wise owl
    contributor
    picture perfect
    profile
    1 pt
    @bparker2032

    Stan,

    Can you export the title and attach to a post so I can take a look at it? Also which iOS device and browser did you see this on?

    #444419 Score: 0
    Profile photo of Stan Miller
    Stan Miller
    Member
    beginner
    intermediate
    LUC16 Attendee
    wise owl
    contributor
    curious george
    friend finder
    LUC17 Attendee
    39 pts
    @smiller7502

    Bruce, thanks for the offer! I don’t think I can post the file here because it’s too public for the proprietary course, but I would be glad to send it to you privately if you’re willing. Please email me at stan(dot)miller(at)meijer(dot)com if you’re willing to go that route.

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.