Explore the community Forums Lectora Inspire Tools Questions & Answers BranchTrack Not Working in Chrome

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #384496 Score: 1
    Profile photo of Jennifer Mohr
    Jennifer Mohr
    Member
    beginner
    intermediate
    friend finder
    picture perfect
    profile
    curious george
    wise owl
    contributor
    LUC17 Attendee
    1 pt
    @jmohr4076

    Hello! Has anyone else experienced challenges with the OnDone Playing feature not working on a BranchTrack creation in Chrome?  It works perfectly when played in IE, and when previewing within Lectora it appears as if it will work perfectly in all browsers, including Chrome. However, once I publish the course to CourseMill and view the course in Chrome, the OnDone doesn’t run.

    This post has received 1 vote up.
    #385828 Score: 0
    Profile photo of Windy Schneider
    Windy Schneider
    Member
    beginner
    intermediate
    friend finder
    LUC16
    LUC16 Attendee
    curious george
    contributor
    wise owl
    Group Member
    picture perfect
    6 pts
    @wschneider

    Hi Jennifer,

    I’m having the same issue! I submitted a ticket to BranchTrack and they say they may have a fix and are working on it. I also talked to trivantis today and they thought Lectora v 17.1.2 would fix the issue. I re-exported my course and am still having the issue. 🙁  I’m going to reach out to Trivantis again and will keep you posted if I find a fix. Please do the same.

    #400777 Score: 0
    Profile photo of Windy Schneider
    Windy Schneider
    Member
    beginner
    intermediate
    friend finder
    LUC16
    LUC16 Attendee
    curious george
    contributor
    wise owl
    Group Member
    picture perfect
    6 pts
    @wschneider

    Jennifer, did you ever find a fix for this?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.