Explore the community Forums Lectora Online Lectora Online Questions & Answers Embeded YouTube Video starts in the middle

Tagged: ,

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #414429 Score: 0
    Profile photo of Benjamin chamish
    Benjamin chamish
    Member
    beginner
    intermediate
    friend finder
    Group Member
    wise owl
    picture perfect
    curious george
    @bchamish3198

    I’ve embedded a youtube video into my Online title. It uses the stock controller.  When I click to start the video it picks up in the middle and not always at the same time.  I tried adding t=1, to the end of the youtube URL but that doesn’t work either. Has anyone experienced this or now how to make the video start from the beginning?

     

    Thanks,

    #414432 Score: 0
    Profile photo of Math Notermans
    Math Notermans
    Member
    contributor
    intermediate
    advanced
    friend finder
    junior moderator
    advocate
    LUC16 Attendee
    LUC16
    wise owl
    curious george
    118 pts
    @mnotermans5114

    The t=1 code and other related codes like ?rel=0 at the end of Youtube dont work anymore. Mostly YouTube changes cause that, not Lectora. Setting the video to streaming instead of embedded might fix things, as i never encountered a YouTube starting halfway. If you want to embed a video, you might want to capture it first with SnagIt or Camtasia and that add it as .mp4

    Happy Holidays,

    Math

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.