Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)
  • Author
    Posts
  • #438347 Score: 0
    Profile photo of Arnab Gogoi
    Arnab Gogoi
    Member
    beginner
    intermediate
    picture perfect
    curious george
    wise owl
    friend finder
    contributor
    @agogoi2266

    Hi,

    Below assessment is not loading on Chrome/Firefox.

    https://cdnllnw.bentley.com/u/p/ld/OpenRoadsCE_Basic_HTML/index.html?s=1580379316&e=1580422516&h=0a8147540e3880769279fab21ed5310a&courseID=129303&imsGuid=9afa364d-ae5e-4b12-a235-c5c2550d7399&mediaid=5018776&env=p

    All the js files and css files fails to load. Apparently all these pages are referring to ‘https://cdnllnw.bentley.com/favicon.ico’ which does not exists.

     

    It is unknown why the .ico file is being requested with the js and css files.
    The .ico portion is what appears to be getting the error.
    The CSP is preventing the main file from displaying due to this error.
    Calling the js file individually loads the file but still gets the error.

    Please advise.

    Thanks.

    #438367 Score: 0
    Profile photo of CarlFink
    CarlFink
    Member
    beginner
    intermediate
    contributor
    LUC16 Attendee
    wise owl
    curious george
    advanced
    32 pts
    @CarlFink

    Hi, Arnab,

     

    What LMS are you using? Have you tested your eLearning in a different LMS, such as a free SCORM Cloud account (http://cloud.scorm.com)?

    It looks from your attachment as if there’s an attempt to force https (rather than unencrypted http) that is failing. Maybe a certificate problem with the server involved?

    #438416 Score: 0
    Profile photo of Arnab Gogoi
    Arnab Gogoi
    Member
    beginner
    intermediate
    picture perfect
    curious george
    wise owl
    friend finder
    contributor
    @agogoi2266

    Thanks for the response <span class=”handle-sign”>@</span>CarlFink.

    No LMS is involved, we are opening it in window.open from a webpage. CSP is in place, but files are on https. But below page is not loading as it is referring to non existing ‘https://cdnllnw.bentley.com/favicon.ico’.

    Not sure from where the call to https://cdnllnw.bentley.com/favicon.ico is going.

    https://cdnllnw.bentley.com/u/p/ld/OpenRoadsCE_Basic_HTML/index.html?s=1580379316&e=1580422516&h=0a8147540e3880769279fab21ed5310a&courseID=129303&imsGuid=9afa364d-ae5e-4b12-a235-c5c2550d7399&mediaid=5018776&env=p

    #438439 Score: 0
    Profile photo of CarlFink
    CarlFink
    Member
    beginner
    intermediate
    contributor
    LUC16 Attendee
    wise owl
    curious george
    advanced
    32 pts
    @CarlFink

    Hmm … I get the same errors in the Chrome console clicking your link. It loads in Internet Explorer 11, but with a couple of errors: “[getIMSGuid] TypeError: Unable to get property ‘1’ of undefined or null reference”

    Did you publish to HTML or one of the LMS targets?

    What version of Lectora are you using? Have you created any custom CSS or JavaScript?

    #438460 Score: 0
    Profile photo of Arnab Gogoi
    Arnab Gogoi
    Member
    beginner
    intermediate
    picture perfect
    curious george
    wise owl
    friend finder
    contributor
    @agogoi2266

    Hi CarlFink,

    Publishing to Limelight storage location and opening it with window.open from one of web application.

    We are using Lectora v18. We haven’t created any custom script or css. We have applied CSP at network level, and that is causing some issue.

    I see one inline script though in all the pages like below.
    <pre id=”line1″><<span class=”start-tag”>style</span> <span class=”attribute-name”>type</span>=’text/css‘>
    <span id=”line38″></span>body { background-color:#ffffff; }
    <span id=”line39″></span></<span class=”end-tag”>style</span>>
    Thanks.

    #438464 Score: 0
    Profile photo of CarlFink
    CarlFink
    Member
    beginner
    intermediate
    contributor
    LUC16 Attendee
    wise owl
    curious george
    advanced
    32 pts
    @CarlFink

    Sorry if my question was unclear. When you click to Publish, the program offers you a choice of formats, including AICC, SCORM, and HTML.

    See https://www.trivantis.com/help/Lectora/18.1/ENG/Lectora_Help/index.html#4740.html%3FTocPath%3DPublishing%2520a%2520title%7C_____0

    Which one of those do you pick?

    #438519 Score: 0
    Profile photo of Arnab Gogoi
    Arnab Gogoi
    Member
    beginner
    intermediate
    picture perfect
    curious george
    wise owl
    friend finder
    contributor
    @agogoi2266

    We pick HTML.

    • This reply was modified 3 months, 3 weeks ago by Profile photo of Arnab Gogoi Arnab Gogoi.
    #438576 Score: 0
    Profile photo of CarlFink
    CarlFink
    Member
    beginner
    intermediate
    contributor
    LUC16 Attendee
    wise owl
    curious george
    advanced
    32 pts
    @CarlFink

    Arnab, at this time I would either contact Trivantis Support, or upload a Zip export of your course here. There is something happening that is hard to figure out without seeing the course.

    If you want to try to figure it out yourself, open the project folder in Windows Explorer, then click in the Search field at the top right of the Explorer window. Type ‘favicon’ and press Enter. This will search every file in the folder and its subfolders for that text. That will at least give you a hint about the cause of the problem.

    #438777 Score: 0
    Profile photo of tea
    tea
    Member
    beginner
    intermediate
    curious george
    profile
    friend finder
    wise owl
    picture perfect
    contributor
    5 pts
    @tea

    Hi @agogoi2266 I get the same errors when I launch your course. Would it possible to get a copy of your title? I’ll check with one of our developers to see if they know what may be causing this

    #438853 Score: 0
    Profile photo of Arnab Gogoi
    Arnab Gogoi
    Member
    beginner
    intermediate
    picture perfect
    curious george
    wise owl
    friend finder
    contributor
    @agogoi2266

    Hi @tea, Thanks for the response. Attaching the zip of the Title we have.

    Please let us know if that helps.

    Thanks.

    Attachments:
    1. html.zip
    #438882 Score: 0
    Profile photo of CarlFink
    CarlFink
    Member
    beginner
    intermediate
    contributor
    LUC16 Attendee
    wise owl
    curious george
    advanced
    32 pts
    @CarlFink

    @agogoi2266, that’s the published file. It’s much easier to find the problem if you upload the Export of the project.

    File >> Export >> Zip

    #439025 Score: 0
    Profile photo of Arnab Gogoi
    Arnab Gogoi
    Member
    beginner
    intermediate
    picture perfect
    curious george
    wise owl
    friend finder
    contributor
    @agogoi2266

    While I search for the export of the file, is this publish file helpful? That should give us the idea about what the issue is, and what the fix is.

Viewing 12 posts - 1 through 12 (of 12 total)

You must be logged in to reply to this topic.