Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #302943 Score: 0
    Profile photo of Craig.Bage
    Craig.Bage
    Member
    @Craig.Bage

    Hello,

    I have created content that will not require an LMS as all results are being submitted to Google Drive, I have published the content and when I try to play the index file it works brilliantly… however once I get to the last test page where the test is marked and then redirects the learner to either a pass or fail page it doesn’t work. (The button is click-able but just doesn’t execute the action)

    It works in Lectora and works in LectoraViewer (Offline Publish) but as soon as it is played through Google Chrome or IE every button works apart from the last.

    Any help/ideas to work around?

    Many Thanks,

    Craig

    #303069 Score: 0
    Profile photo of Tim K
    Tim K
    Member
    contributor
    beginner
    intermediate
    advanced
    friend finder
    junior moderator
    advocate
    wise owl
    curious george
    Group Member
    329 pts
    @timk

    What exactly do you want the button to do?

    You have to publish with “Include title manager frame” checked. Although it can be unchecked in a not-randomized test, (from my experience) it’s definitely needed to make a test work properly.

    Tim

    #304928 Score: 0
    Profile photo of Annette Williams
    Annette Williams
    Member
    beginner
    intermediate
    advanced
    contributor
    LUC16
    LUC16 Attendee
    wise owl
    curious george
    entry
    LUC17 Presenter
    16 pts
    @amwdmw

    I am having this same problem.  I publish in html and in the offline version of html (zip files), and the Done button doesn’t trigger anything.  I click on it, and nothing happens.

    I followed your advice of checking the “Include Title Manager” when publishing via html.  It did stop an error that I was receiving (I was getting an error that said “You must run this content from a web-based server”)…but my Done button doesn’t work in either version.

    Help!

    #304932 Score: 0
    Profile photo of Tim K
    Tim K
    Member
    contributor
    beginner
    intermediate
    advanced
    friend finder
    junior moderator
    advocate
    wise owl
    curious george
    Group Member
    329 pts
    @timk

    I’ve done some tests with a short test created with L16 on Windows 10 published to html

    Microsoft Edge – Done Button doesn’t react neither online nor offline. The test is not processed. If I check “Show results” the Done Button will open an empty window but the OK button in the results window will again not do anything.

    Firefox – Works online and offline

    Chrome – Works online, but not offline

    At least they are all different, so I don’t even have to try to understand…

    Interesting is that I know for sure that a randomized test created with Lectora 11 (Scorm 1.2 in moodle) works in Edge (online) without issues.

    Tim

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.