Explore the community Forums Lectora Lectora Questions & Answers Lectora Publisher 18 Google Docs

Tagged: 

Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)
  • Author
    Posts
  • #418792 Score: 0
    Profile photo of David Robinson
    David Robinson
    Member
    beginner
    intermediate
    friend finder
    curious george
    wise owl
    1 pt
    @drobinson6999

    Hi,

    I am trying to record the results testing for a course I have built.  When I publish to HTML with debug mode on the course successfully records the results into my Google Document.  When I publish with debug disabled it is not recording the results.  I am new to using Lectora, therefore, I am probably missing a key step.

     

    Thanks

     

    #418812 Score: 0
    Profile photo of Adam Cain
    Adam Cain
    Member
    beginner
    intermediate
    profile
    picture perfect
    wise owl
    friend finder
    Group Member
    curious george
    contributor
    14 pts
    @cainam

    Maybe try publishing without ‘Seamless Play’ selected?  (that’s usually one of my first troubleshooting options).

    #419006 Score: 0
    Profile photo of David Robinson
    David Robinson
    Member
    beginner
    intermediate
    friend finder
    curious george
    wise owl
    1 pt
    @drobinson6999

    Thank you,

    I tried the suggestion but with no success.   Are there better tutorials on Tests and Surveys?   I think I may have missed a step when I set up the test for the course.  I am assuming Training and Tests can be in the same .AWT file.

     

     

    #419013 Score: 0
    Profile photo of CarlFink
    CarlFink
    Member
    beginner
    intermediate
    contributor
    LUC16 Attendee
    wise owl
    curious george
    advanced
    14 pts
    @CarlFink

    The same AWT file can contain content and tests, yes. The Google Docs feature has never worked reliably when I tried to use it, but that was version 16. Haven’t needed or attempted it since then.

    #419034 Score: 0
    Profile photo of Adam Cain
    Adam Cain
    Member
    beginner
    intermediate
    profile
    picture perfect
    wise owl
    friend finder
    Group Member
    curious george
    contributor
    14 pts
    @cainam

    I guess I haven’t tried with a test – I have a few modules where I have a submit Form data to google doc (and from there to Smartsheet), and haven’t had issues getting it to work.  Do you know if you run into the same problem when submitting a Form vs Test?

    #420026 Score: 0
    Profile photo of David Robinson
    David Robinson
    Member
    beginner
    intermediate
    friend finder
    curious george
    wise owl
    1 pt
    @drobinson6999

    I used the Microsoft Edge browser and it allowed me to take the course and recorded the results to Google Form.  But if I try to execute the same course using Google Chrome, I am seeing.  See attached

    Attachments:
    1. Screen-Chrome.docx
    #420056 Score: 0
    Profile photo of Adam Cain
    Adam Cain
    Member
    beginner
    intermediate
    profile
    picture perfect
    wise owl
    friend finder
    Group Member
    curious george
    contributor
    14 pts
    @cainam

    Have you noticed any difference if that content was hosted on a web server and you access from there (vs from your PC?)

    #420204 Score: 1
    Profile photo of David Robinson
    David Robinson
    Member
    beginner
    intermediate
    friend finder
    curious george
    wise owl
    1 pt
    @drobinson6999

    Moving the course to the web server has resolved the issue of recording the results of the test and Chrome not displaying the course.

    Thank you.

    This post has received 1 vote up.
Viewing 8 posts - 1 through 8 (of 8 total)

You must be logged in to reply to this topic.