Explore the community Forums Lectora Lectora Questions & Answers Navigate to Last Viewed Page

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)
  • Author
    Posts
  • #392559 Score: 0
    Profile photo of Steven Truitt
    Steven Truitt
    Member
    beginner
    intermediate
    advanced
    friend finder
    LUC16 Attendee
    picture perfect
    profile
    Group Member
    curious george
    wise owl
    3 pts
    @struitt

    Hi all!

    We have a course in which we checked the “Prompt the user to navigate to the last viewed page” box.  However each time we go back into the course we are taken to page one with no option of picking up where we left off.

    It has worked on many courses many times before.

    What would cause this to happen and how can it be fixed?

    #392619 Score: 0
    Profile photo of clammers
    clammers
    Member
    beginner
    intermediate
    contributor
    curious george
    wise owl
    picture perfect
    friend finder
    advanced
    entry
    entry
    20 pts
    @clammers

    I’ve experienced this as well. I thought it was a bug that was resolved in a prior release. Which version are you using?

    #392621 Score: 0
    Profile photo of Steven Truitt
    Steven Truitt
    Member
    beginner
    intermediate
    advanced
    friend finder
    LUC16 Attendee
    picture perfect
    profile
    Group Member
    curious george
    wise owl
    3 pts
    @struitt

    I currently have 17.1.

    #393563 Score: 0
    Profile photo of CarlFink
    CarlFink
    Member
    beginner
    intermediate
    contributor
    LUC16 Attendee
    wise owl
    curious george
    advanced
    22 pts
    @CarlFink

    Maybe open it in another version of Lectora and republish, see if that makes a difference?

    #393574 Score: 0
    Profile photo of Steven Truitt
    Steven Truitt
    Member
    beginner
    intermediate
    advanced
    friend finder
    LUC16 Attendee
    picture perfect
    profile
    Group Member
    curious george
    wise owl
    3 pts
    @struitt

    We believe we got it working by unchecking the box for ‘Seemless Play’ along with some variable/action adjustments.

    So, not sure if that was the fix or if it was an LMS or browser issue.

    #394376 Score: 0
    Profile photo of CarlFink
    CarlFink
    Member
    beginner
    intermediate
    contributor
    LUC16 Attendee
    wise owl
    curious george
    advanced
    22 pts
    @CarlFink

    Seamless Play is seriously broken for something that was released so long ago, frankly. Glad you solved it.

Viewing 6 posts - 1 through 6 (of 6 total)

You must be logged in to reply to this topic.