Explore the community Forums Lectora Lectora Questions & Answers Pick Up Where You Left Off

Tagged: ,

Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)
  • Author
    Posts
  • #360338 Score: 0
    Profile photo of Steven Truitt
    Steven Truitt
    Member
    beginner
    intermediate
    advanced
    friend finder
    LUC16 Attendee
    picture perfect
    profile
    Group Member
    curious george
    wise owl
    3 pts
    @struitt

    Anyone else having and issue where the “Prompt the user to navigate to the last viewed page” box is checked, but when someone returns to the course it takes them to the beginning of the course?

    We are having this issue in multiple browsers and it seems to only be in the last few weeks.

    #360513 Score: 0
    Profile photo of Jason Dalrymple
    Jason Dalrymple
    Member
    beginner
    intermediate
    profile
    wise owl
    curious george
    contributor
    friend finder
    advanced
    picture perfect
    44 pts
    @JasonADal

    Could it be LMS related? Especially if it’s a cloud-based LMS (i.e., Cornerstone), there may have been some changes on the back-end that blew up settings for the course there.

    #360522 Score: 0
    Profile photo of Steven Truitt
    Steven Truitt
    Member
    beginner
    intermediate
    advanced
    friend finder
    LUC16 Attendee
    picture perfect
    profile
    Group Member
    curious george
    wise owl
    3 pts
    @struitt

    Not sure…we are testing new and old courses in multiple browsers using different settings to see if we can pinpoint the cause.

    We found this in the list of Known Issues, but are still working for a resolution:

    “Bookmarking for SPP and no Lightbox Pop Up does not return you to where you were”

    #361056 Score: 0
    Profile photo of Jennifer Valley
    Jennifer Valley
    Member
    contributor
    beginner
    friend finder
    advanced
    lectora beginner
    verified member
    wise owl
    profile
    picture perfect
    curious george
    114 pts
    @jvalley4735

    If it’s on the known issues list I would suggest contacting Support.  They’ll usually have information on how or why the issue is being created along with an alternative solution if one is found.

    #361307 Score: 0
    Profile photo of Trivantis Support
    Trivantis Support
    Moderator
    friend finder
    intermediate
    advanced
    contributor
    junior moderator
    Trivantis Support
    verified member
    profile
    wise owl
    curious george
    19 pts
    @Support

    Do you have Web Accessibility turned on? Or in the publish options, do you have Lightbox windows turned off?

    #361566 Score: 0
    Profile photo of Steven Truitt
    Steven Truitt
    Member
    beginner
    intermediate
    advanced
    friend finder
    LUC16 Attendee
    picture perfect
    profile
    Group Member
    curious george
    wise owl
    3 pts
    @struitt

    We believe the following combination is working for us:

    Under the title options:

    1. Disable – Accessibility Settings
    2. Enable – Retain tracking status between sessions
    3. Enable – Enable Responsive Title

    …with ‘Lightbox’ turned off.

    #361568 Score: 0
    Profile photo of Trivantis Support
    Trivantis Support
    Moderator
    friend finder
    intermediate
    advanced
    contributor
    junior moderator
    Trivantis Support
    verified member
    profile
    wise owl
    curious george
    19 pts
    @Support

    The bug appears when you have RCD enabled but Lightbox off. You need both to be turned on for bookmarking to work. We hope to have this fixed in our next service pack.

    #361631 Score: 0
    Profile photo of mallow76
    mallow76
    Member
    beginner
    intermediate
    contributor
    wise owl
    curious george
    23 pts
    @mallow76

    I have a title that has not got RCD enabled and bookmarking wasn’t working on our LMS until I enabled Lightbox.

    #361674 Score: 0
    Profile photo of Steven Truitt
    Steven Truitt
    Member
    beginner
    intermediate
    advanced
    friend finder
    LUC16 Attendee
    picture perfect
    profile
    Group Member
    curious george
    wise owl
    3 pts
    @struitt

    @mallow76

    Just curious, what LMS are you using?

    #361727 Score: 0
    Profile photo of mallow76
    mallow76
    Member
    beginner
    intermediate
    contributor
    wise owl
    curious george
    23 pts
    @mallow76

    It’s one called AtlasCloud. It’s not a big or well known one. Everything worked fine until very recently. definitely a bug introduced in a recent version of lectora.

    • This reply was modified 2 years ago by Profile photo of mallow76 mallow76 .
    • This reply was modified 2 years ago by Profile photo of mallow76 mallow76 .
Viewing 10 posts - 1 through 10 (of 10 total)

You must be logged in to reply to this topic.