Explore the community Forums Lectora Lectora Questions & Answers Reviewlink not working – server connection error and other issues

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #300213 Score: 0
    Profile photo of Janice Wilkins
    Janice Wilkins
    Member
    beginner
    intermediate
    friend finder
    LUC17 Attendee
    curious george
    @jwilkins6101

    Hi, I am trying to publish a Lectora title into Reviewlink.  I have had various issues which follow:

    1- the process would complete but the course would not show in my published view online

    2-the process would not complete and I would receive timeout message

    3 – I receive the error ‘there was an error connecting to the server”

    My course is about 776K

    I am using Lectora Publisher version 11.  Also, earlier I did get a different course (not the 776K course) to publish but now getting the connection error

    Is anyone else having issues with publishing to reviewlink?  Is there an outage with the server?

    Any other ideas/things I can try?

    Thanks, Janice

    #300313 Score: 1
    Profile photo of Jim Jones
    Jim Jones
    Member
    beginner
    intermediate
    friend finder
    wise owl
    LUC16 Attendee
    picture perfect
    verified member
    contributor
    3 pts
    @jjones5058

    Hi Janice,

    Sorry for the inconvenience our latest ReviewLink server update may have cause you and all our ReviewLink users.

    The changes have been rolled back and ReviewLink is once available again.

    Thanks for your patience and understanding,

    Jim

    This post has received 1 vote up.
Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.