Explore the community Forums Lectora Online Lectora Online Suggestions Small inconsistency bug in Lectora Online

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #398274 Score: 0
    Profile photo of Math Notermans
    Math Notermans
    Member
    contributor
    intermediate
    advanced
    friend finder
    junior moderator
    advocate
    LUC16 Attendee
    LUC16
    wise owl
    curious george
    116 pts
    @mnotermans5114

    i found just now. In the actions dropdown menu there is no item for play when you have a group selected. Play a video or animation. However somehow i do have play-actions in my title, when i copy/paste them.. i can use them. Not creating new ones from scratch though.

    #398313 Score: 0
    Profile photo of Bruce Parker
    Bruce Parker
    Member
    LUC16 Attendee
    verified member
    beginner
    intermediate
    wise owl
    contributor
    picture perfect
    @bparker2032

    I am not seeing that issue. If you look at the attached screen capture you can see I have an action associated with the group and the action drop down has Play as one of it options.  If you can provide details on the differences in your title and what I did in the screen capture I can look into it some more.

    Attachments:
    #398576 Score: 0
    Profile photo of Math Notermans
    Math Notermans
    Member
    contributor
    intermediate
    advanced
    friend finder
    junior moderator
    advocate
    LUC16 Attendee
    LUC16
    wise owl
    curious george
    116 pts
    @mnotermans5114

    It might be browser related. Will check that. I used Firefox on Windows 10…

     

    Ok…now i have it.. so probably something weird/wrong in the project i was working on….

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.