Explore the community Forums Lectora Lectora Questions & Answers Test Results Print and Done Button Don't Show

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)
  • Author
    Posts
  • #322486 Score: 0
    Profile photo of TxLady
    TxLady
    Member
    beginner
    intermediate
    advanced
    contributor
    wise owl
    curious george
    1 pt
    @TxLady

    I have about 10 tests created in an earlier version of Lectora (whatever it was about 3 years ago).  I’m up to Lectora 16.1.1 and in the Results part of the test, on the Title side – I have a  Print Button and Done Button. But when published (HTML), the buttons don’t show.  However, knowing they should be there, I have a “clickable” area like an invisible button so if I click it – it does work.  I do want the Done Button to show (don’t want the Printer Button).   I have no idea what the button should look like because it doesn’t show even on the page in edit mode.  Where did it go?  Why won’t it show?  Opacity is set to 100%.

    Additionally – if I have Test Results set in Behavior to automatically submit results, do I even need the Done Button?  When I click it (the hidden button), it submits the results again then goes to the correct page.

    I’m getting confused.  It should be easy but I’m stumped.

    #322487 Score: 0
    Profile photo of Darrel Somoza
    Darrel Somoza
    Member
    contributor
    friend finder
    beginner
    intermediate
    junior moderator
    advanced
    wise owl
    curious george
    profile
    199 pts
    @Klaatu

    Can you strip out anything in the test we should not see and post an example?

    #322489 Score: 0
    Profile photo of TxLady
    TxLady
    Member
    beginner
    intermediate
    advanced
    contributor
    wise owl
    curious george
    1 pt
    @TxLady

    Absolutely!  It isn’t in the LMS – just in a file on my server for your review – so submission of results won’t work as they should.  http://www.easttxprog.com/lectora_samples_review/bbp-test/index.html.

    #322490 Score: 0
    Profile photo of Sergey Snegirev
    Sergey Snegirev
    Member
    contributor
    intermediate
    advanced
    friend finder
    lab member
    junior moderator
    advocate
    LUC16
    LUC16 Attendee
    wise owl
    336 pts
    @ssneg

    I can see the Done button, no problem (latest Chrome). See screenshot: http://imgur.com/a/w1Q3v

    #322579 Score: 0
    Profile photo of Jennifer Valley
    Jennifer Valley
    Member
    contributor
    beginner
    friend finder
    advanced
    lectora beginner
    verified member
    wise owl
    profile
    picture perfect
    curious george
    114 pts
    @jvalley4735

    I can see the Done button as well.

    #322590 Score: 0
    Profile photo of TxLady
    TxLady
    Member
    beginner
    intermediate
    advanced
    contributor
    wise owl
    curious george
    1 pt
    @TxLady

    I’m kinda brain dead pushing for a deadline.  I didn’t make myself very clear on this.  Soooo sorry.  The DONE button is showing and works.  What isn’t showing are the buttons on the Test Results AFTER you click the DONE button.  Thank you for your input on my mistake.  Can you please check again and click the DONE button?

    #322646 Score: 0
    Profile photo of Jennifer Valley
    Jennifer Valley
    Member
    contributor
    beginner
    friend finder
    advanced
    lectora beginner
    verified member
    wise owl
    profile
    picture perfect
    curious george
    114 pts
    @jvalley4735

    So there’s suppose to be a done button on the page with the test results?  If so, then nothing is showing up for me.  It looks like the page is opening in the same window which is causing the file the disconnect with inherited or placed objects.  Can you share the Lectora files so I can see inside the course?

    #322650 Score: 0
    Profile photo of TxLady
    TxLady
    Member
    beginner
    intermediate
    advanced
    contributor
    wise owl
    curious george
    1 pt
    @TxLady

    Sure.  Maybe my fix is to have it as a pop-up?  I haven’t slept much in the past 2 weeks and I’m exhausted.  I originally had it as a pop-up.  I’m sorry to be so much trouble.  I haven’t had this much trouble on a test since I started with Lectora 3 years ago.  Normally I do better.

    #322651 Score: 0
    Profile photo of TxLady
    TxLady
    Member
    beginner
    intermediate
    advanced
    contributor
    wise owl
    curious george
    1 pt
    @TxLady

    Well – it wouldn’t let me upload.  How do I get you the file?

    #322656 Score: 0
    Profile photo of TxLady
    TxLady
    Member
    beginner
    intermediate
    advanced
    contributor
    wise owl
    curious george
    1 pt
    @TxLady

    Trying again as a zipped file.

    #322659 Score: 0
    Profile photo of Darrel Somoza
    Darrel Somoza
    Member
    contributor
    friend finder
    beginner
    intermediate
    junior moderator
    advanced
    wise owl
    curious george
    profile
    199 pts
    @Klaatu

    TxLady, you need to include the supporting files, such as images, etc. for us to be able to load it into Lecotra. It would also benefit us if you included a zipped up copy of the html folder that contains the actual published material. It does not look as though there are any buttons on the test results page. Also, when I clicked done to get the results something that looked like a post-it flashed just above the done button and then the page changed.

    Unfortunately, I scored a dismal 60 two times in a row so I can’t see what happens with a passing score. If you repost the complete files we might be able to see whats going on.

    #322660 Score: 0
    Profile photo of TxLady
    TxLady
    Member
    beginner
    intermediate
    advanced
    contributor
    wise owl
    curious george
    1 pt
    @TxLady

    Ok – let’s see if this works.  Yes – it has a post-it that zips by – not supposed to happen.  I think part of my issue is this was created about 3 years ago with an older version and I’ve made changes in my current version, and something isn’t translating.  When I submit results – it’s not going to the right pages – but it used to.  Attached.

    #322661 Score: 0
    Profile photo of Darrel Somoza
    Darrel Somoza
    Member
    contributor
    friend finder
    beginner
    intermediate
    junior moderator
    advanced
    wise owl
    curious george
    profile
    199 pts
    @Klaatu

    Nothing attached.

    #322677 Score: 0
    Profile photo of TxLady
    TxLady
    Member
    beginner
    intermediate
    advanced
    contributor
    wise owl
    curious george
    1 pt
    @TxLady

    Well – it won’t upload.  Any ideas?

    #322678 Score: 0
    Profile photo of Darrel Somoza
    Darrel Somoza
    Member
    contributor
    friend finder
    beginner
    intermediate
    junior moderator
    advanced
    wise owl
    curious george
    profile
    199 pts
    @Klaatu

    If you’re using win7 through 10. Open file explorer and navigate to your My Documents folder. Inside should be a My Titles folder. Inside that you should find the folder of the lesson were discussing. Right click on the folder (don’t open it) and select SEND TO – Compressed (zipped) folder. That will create a zipped duplicate. Try to attach that.

Viewing 15 posts - 1 through 15 (of 23 total)

You must be logged in to reply to this topic.