Explore the community Forums Lectora Lectora Questions & Answers Translations disappeared in our courses

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)
  • Author
    Posts
  • #448946 Score: 0
    Profile photo of Marcel Milo
    Marcel Milo
    Member
    beginner
    intermediate
    curious george
    friend finder
    picture perfect
    wise owl
    contributor
    advanced
    @mmilo9281

    Hi together

    We have a strange problem. Half a year ago we created a data protection course in 4 different languages ​​(see picture in the attachment below). Languages: German, English, French, Italian.

    At that time, all courses were already created as SCORM files. A few days ago we wanted to make changes to the courses, but had to discover that the English and French courses are no longer correct.

    Both versions are now German versions and no longer the English and French translations as before. As I said, the courses have already been rolled out

    There is only one person in our team who creates and manages these courses and that is me. I myself cannot understand this mistake!

    Has anyone an idea? its really strange…

     

    Attachments:
    #448964 Score: 0
    Profile photo of tea
    tea
    Member
    beginner
    intermediate
    curious george
    profile
    friend finder
    wise owl
    picture perfect
    contributor
    5 pts
    @tea

    I’ve never heard of this happening before. I can check with some of the developers and support to see if they’ve heard of this

    #449169 Score: 0
    Profile photo of Marcel Milo
    Marcel Milo
    Member
    beginner
    intermediate
    curious george
    friend finder
    picture perfect
    wise owl
    contributor
    advanced
    @mmilo9281

    yes its realy strange… i have created a ticket by our Support….

    #449258 Score: 0
    Profile photo of Tim K
    Tim K
    Member
    contributor
    beginner
    intermediate
    advanced
    friend finder
    junior moderator
    advocate
    wise owl
    curious george
    Group Member
    355 pts
    @timk

    This has never happened to me although I produce a lot of language versions…

    I was still able to reproduce something like that:
    When I import a translation file, publish to scorm and close the AWT without saving, the scorm package contains the translated content, but the AWT is back to the original when reopened.

    Which version do you use?

Viewing 4 posts - 1 through 4 (of 4 total)

You must be logged in to reply to this topic.