Explore the community Forums Lectora Lectora Questions & Answers Video not loading until it is paused.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)
  • Author
    Posts
  • #372709 Score: 0
    Profile photo of Colin Dennis
    Colin Dennis
    Member
    beginner
    intermediate
    curious george
    friend finder
    @cdennis6926

    Hello,

    I am experiencing an issue where a video in a scorm 1.2 module will not load until the video is played and then paused. The module was created in Lectora 17.0.3 and is being presented in peoplesoft ELM.

    The page with the video loads in my LMS, and about a minute and twenty seconds loads immediately with. If you press play, that minute and twenty seconds will play, but when it runs out the screen freezes and the video controller disappears. The video does not load any further than that initial load.

    However, if I press play, then press pause before the minute and twenty seconds is finished playing, the rest of the video will load and the video will play through to the end.

    Has anyone ever experienced this? Does anyone have any ideas on how to fix this issue?

    Thanks for any ideas.

    • This topic was modified 1 year, 5 months ago by Profile photo of Colin Dennis Colin Dennis.
    #373078 Score: 0
    Profile photo of Jennifer Valley
    Jennifer Valley
    Member
    contributor
    beginner
    friend finder
    advanced
    lectora beginner
    verified member
    wise owl
    profile
    picture perfect
    curious george
    113 pts
    @jvalley4735

    What type of video is it?  I would suggest moving over to MP4 if you haven’t already as a first step.

Viewing 2 posts - 1 through 2 (of 2 total)

You must be logged in to reply to this topic.