A group where CourseMill users can share tricks, ask questions, and just help each other out.

Courses only going to 10%?

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)
  • Author
    Posts
  • #391252 Score: 0
    Profile photo of Dana Musser
    Dana Musser
    Member
    beginner
    intermediate
    junior moderator
    contributor
    friend finder
    LUC16 Attendee
    curious george
    wise owl
    6 pts
    @danam

    When courses are completed they are only registering to 10%. Why?

    Sometimes if they go back in the course stays at 10% and sometimes it goes to 100% even just by clicking on he X and not actually clicking on the Exit button.

    So confused! This has never been an issue before.

    #391571 Score: 0
    Profile photo of clammers
    clammers
    Member
    beginner
    intermediate
    contributor
    curious george
    wise owl
    picture perfect
    friend finder
    advanced
    entry
    entry
    20 pts
    @clammers

    To my knowledge, this is a known issue with no planned resolution. Courses are either 0% (Not Started), 10% (In-Progress), or 100% (Completed). Communication errors within the LMS may cause the course to not immediately update from 10% to 100%, but you’ll never see any other value in that ‘% Complete’ column.

    #395843 Score: 0
    Profile photo of Dana Musser
    Dana Musser
    Member
    beginner
    intermediate
    junior moderator
    contributor
    friend finder
    LUC16 Attendee
    curious george
    wise owl
    6 pts
    @danam

    So frustrating. It is an issue with the end user most times.

    Found that if they are on the wrong browser, like Fire Fox, it will not allow them to test. Weird complication with our internal set up with having to use IE and Citrix. Novel was in need of an upgrade and so now we need to have them log in Desktop only.

    Did I mention that IT is very frustrating to me at times?

    Thank you for the info!

Viewing 3 posts - 1 through 3 (of 3 total)

You must be logged in to reply to this topic.